2017-05-18 07:37:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem kell mindent elhinnie, amit mondanak önnek.

Napi horoszkóp május 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és jó fényszöget kap a Marstól. Új barátságok jöhetnek létre, és most tényleg megláthatja, ki az őszinte önhöz, és ki az, aki hátsó szándékkal közelít ön felé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr már a Bika jegyébe lépett, ez főként az emberi kapcsolataira van jó hatással. Békét köthet valakivel, de akár egy új barátot is szerezhet magának. A közérzete viszont nem a legjobb, hamar elfárad, és kevésbé lesz terhelhető. Az étrendjébe több vitamindús élelmiszert kellene beiktatnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha valami fontos dolgot kell elmagyaráznia a kollégáinak, jobban teszi, ha meghívja őket kávéra, és oldott hangulatban veszik sorra a tudnivalókat. A javaslatainak a fogadtatása kedvező lesz, és ön sokat nyerhet az ügyön.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Minden, amibe belefog, komoly sikereket ígér önnek, ráadásul még egy olyan jó hírt is kaphat, ami egész napra felvillanyozza. Estére nagyon elfárad majd, ideje korábban ágyba bújni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Kellemetlen híreket kaphat, ezt a napot szívesen elcserélné egy másikra. Számítson arra, hogy a türelmét és a magabiztosságát is próbára akarják tenni. Ne vitatkozzon senkivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Előfordulhat, hogy ma egy sorsfordító tárgyaláson kell részt vennie. Figyeljen oda arra, amit a többiek mondanak, mert valamit leplezni próbálnak. Végül mindent az ön tárgyszerű és összefogott hozzászólásai fognak eldönteni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most szívesen megmutatja a környezetének, hogy mit tud, és fontossá válik, hogy figyeljenek önre. Lehetséges, hogy egy egész vagyont kell áldoznia erre a célra. Erején felül azért ne költekezzen, mert annak szomorú következményei lehetnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha egy döntés előtt áll, akkor pontosan érezni fogja, hogy mi a helyes, ám néhány komoly akadályt le kell küzdenie, mire célt ér.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez erőssé és magabiztossá teszi. Arra azért vigyázzon, hogy nehogy elbízza magát, és felesleges kockázatot vállaljon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne ma álljon elő az újító ötleteivel, mert a főnökei hallani sem akarnak a terveiről. Egy jó barátja beszél önnek egy befektetési lehetőségről – érdemes megfontolnia! Az élet kínál önnek esélyeket, és ha sikeresen használja ezeket, akkor növelheti a bevételeit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne legyen türelmetlen! Ha kimutatja, mennyire gyorsan akar nyerni, mások megakadályozhatják ebben, ezt pedig nem engedheti meg magának. Terelje el valamivel a figyelmét, hívja fel egy barátját, és jó programokkal foglalják el magukat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Szétszórttá válhat, és hamarabb követhet el figyelmetlenségből eredő hibákat. Most vigyáznia kell arra, hogy ne váljon csalók és szélhámosok áldozatává. Nem kell mindent elhinnie, amit mondanak önnek.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: